Jopa 800 e vippi voidaan hankkia pikavippifirman tai niin sanotun tililuottopalvelun kautta. Kummankin tyyppisiä lainapalveluita on listattu ylläolevassa taulukossa, joten voit poimia itseäsi eniten miellyttävän tavan lainata rahaa.

Tilaa heti – lainaaminen on helppoa

Kuka tahansa osaa hakea pikavippiä, joten sen puolesta lainan hakemista ei tarvitse epäröidä. Lainan ottaminen ei todellakaan vaadi kummoisia taitoja. Muuten oman talouden hallinta voikin olla kinkkisempää, joten kannattaa pohtia asiaa monelta kantilta, ennen kuin lainahakemuksen lähettää. Olennaisinta on laskea, miten selviää pikavipin kuukausittaisista lyhennyksistä. Monesti pikavippiä haetaan silloin, kun talous on tiukalla, joten on syytä laskea tarkkaan, onnistuuko lyhentäminen ilman lisävelkaantumista. 800€ vippi on pikavipiksi kohtalaisen suuri summa lainaa, ja sen maksua varten otetaan usein useamman kuukauden maksuaika. Toki lainan voi maksaa takaisin jo kuukaudessa, jos se onnistuu, ja nopea maksaminen on siinäkin mielessä näppärää, että lainauskuluja tulee vähän. Usein todellisuus on kuitenkin se, että tarvitaan ennemminkin pitkä kuin lyhyt maksuaika. Silloin kannattaa laskea, minkä kokoisesta kuukausilyhennyksestä pystyy selviytymään, ja valita maksuaika sen mukaan. Jos et vielä oikein tiedä, kuinka pitkää maksuaikaa tarvitset voidaksesi ottaa vippiä 800e, voi olla helpointa valita jokin tililuottopalvelu. Tililuotot nimittäin tarjoavat lainan maksuun melko mukavaa joustoa, ja voit lyhentää lainaa hyvin pitkälle sellaisessa aikataulussa, joka sopii itsellesi. Tililuotto on kätevä vaikka silloin, kun pystyt jonakin kuukautena maksamaan lainaa takaisin hieman enemmän, mutta toisina taas pystyt maksamaan vain minimilyhennyksen. Tililuoton tapauksessa luottoa ei ole pakko maksaa pois tasaerissä, joten maksuaika joustaa paremmin kuin pikavippiä tai kulutusluottoa maksettaessa.

Valitse paras 800e vippi

On aivan henkilökohtainen kysymys, mikä 800€ vippi kenellekin on se paras. Toisille ainoa merkitsevä kriteeri on hinta, ja hinta onkin epäilemättä yksi tärkeimmistä kriteereistä, jotka kannattaa ottaa huomioon lainaa valitessa. Myös laajat maksuajat ja maksuajan joustovara, kuten mahdollisuus pitää kuukausi lyhennysvapaata silloin tällöin, ovat osalle asiakkaista merkittäviä. Kun olet selvittänyt omat lainauspreferenssisi ja tutustunut lainapalveluihin, voit helposti hakea parasta lainaa. Lainavertailumme auttaa tässä huomattavasti, sillä näet yhdellä silmäyksellä kaikki halvimmat lainat.