Onko jopa 700€ vippi mahdollista saada netin kautta? Kyllä, sellaisia löytyy, ja voit saada kyseisen lainasumman tilillesi hyvin yksinkertaisilla keinoilla. Täytät vain lyhyehkön lainahakemuksen valitsemasi luottopalvelun sivuilla ja todistat sen jälkeen henkilöllisyytesi käyttäen pankkitunnuksiasi. Paljon sen kummempia toimenpiteitä ei pikavipin saamiseen tarvita.

Sopiiko 700€ vippi minulle?

700 e vippi sopii kaikille, jotka täyttävät lainapalveluiden asettamat luottoehdot ja arvioivat, että pystyvät maksamaan ottamansa lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Vipin sopivuuden pohtiminen kannattaa siis aloittaa kartoittamalla, onko 700 euron lainan ottaminen tarpeellista ja millä tavalla takaisinmaksu hoituu. Vipit maksetaan takaisin tasakokoisissa erissä kerran kuukaudessa. Jos kyseessä on suurehko laina, on maksuaika usein monen kuukauden tai jopa vuoden mittainen. Isojen lainojen takaisinmaksun onnistumiseksi hakijalla pitäisi olla tuloja, joista riittää kaikkien arkisten menojen jälkeen rahaa myös luoton lyhennysmenoihin. Lainapalveluilla on luoton myöntämiselle kaikenlaisia kriteereitä, kuten ikäraja. 18 vuoden ikä on ehdoton vaatimus, mutta sitä korkeampikin ikäraja saattaa olla. Usein hakijalla täytyy olla käytettävissään matkapuhelin sekä sähköpostiosoite, jotta lainaamiseen liittyvät ilmoitukset tulevat perille. Useimmat kriteerit voi tarkistaa suoraan lainapalvelun omilta kotisivuilta. Lisäksi voi olla sellaisia kriteereitä, joita ei suoraan mainita, kuten hakijan tulojen määrä. Lainapalvelu voi vaatia, että hakijalla on tietyn kokoiset tulot, jotta laina voidaan myöntää. Entä jos 700€ vippiä ei hakemuksesta huolimatta tipu? Jos uskot että sinun pitäisi olla mahdollista saada lainaa, tarkista kaikki hakemuksesi tiedot – esimerkiksi lyöntivirhe osoitteessa voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Jos sinulla ei ole luottotietomerkintää, olet täysi-ikäinen ja sinulla on esim. palkkatuloja, kannattaa kokeilla hakea lainaa myös jostain toisesta paikasta, mikäli ensimmäisessä ei tärppää. Luottofirmat valitsevat itse asiakkaansa, joten vaikka myönteinen lainapäätös ei sattuisi kohdalle heti, voi se silti onnistua toisessa paikassa.

Tilaa nyt 700e vippi!

Laita lainahakemus menemään jo tänään, niin saat suurella todennäköisyydellä nopeasti luottopäätöksen sähköpostiisi tai tietokoneesi ruudulle heti hakemisen jälkeen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sinun tarvitsee enää hyväksyä lainasopimus, jotta rahat voidaan maksaa tilillesi ja voit käyttää ne haluamaasi tarkoitukseen. Onnea lainanhakuun!