Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus poikkeaa muista markkinoiden pikavippi- ja kulutusluottoyrityksistä sillä, että se toimii sateenvarjona useammalle eri kulutusluottoyritykselle, tarjoten näiden lainapalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Freedom Rahoituksen tarjoamissa lainasummissa onkin markkinoiden suurin kirjo: summia on haettavana 500-30 000 euron välillä. Pienempiä lainasummia ei kuitenkaan ole saatavilla, joten ihan pienimpään rahantarpeeseen ei Freedom Laina sovi.

Freedom rahoituksen hakemisen edellytykset ovat isoille kulutusluotoille tavanomaiset. Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää sekä säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä taustallaan. Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa.

Lainahakemuksen voi joko täyttää Freedom Rahoituksen kotisivuilla, tai sitten soittaa puhelinpalveluun, minkä jälkeen asiakaspalvelijat etsivät tarpeisiin parhaiten sopivat lainapalvelut. Asiakaspalvelu on auki maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-15. Kotisivuilla on myös kätevä lainalaskuri, jolla suuntaa-antavan arvion kuukausieristä saa lennosta.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, sillä aluksi hakemukseen tarvitsee täyttää vain muutamia yksinkertaisia tietoja. Päätä, paljonko haluat lainaa ja millaista maksuaikaa toivot. Täytä sen jälkeen henkilötietosi sekä kuukausitulosi ja työsuhteesi muoto. Jos haet lainan yhteishakijan kanssa, myös yhteishakijan tulee täyttää omat vastaavat tietonsa tässä vaiheessa.

Freedom Rahoitus suosittelee hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa, sillä se parantaa lainatarjousta monella tapaa: voit saada lainaa halvemmalla korolla, ja mahdollisuutesi saada toivomasi lainasumma ja lainaa ylipäätään paranevat sen myötä. Usein yhteishakija on päähakijan puoliso, mutta Freedom Rahoituksella yhteishakijan ei ole välttämätöntä asua samassa taloudessa kuin päähakijan.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat Freedom Rahoitukselta tarjouksen tai jopa useita. Tarjoukset tulevat Freedomin yhteistyökumppaneina toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Tarjouksessa ilmoitetaan luoton korko ja kulut, ja tässä vaiheessa voit vielä jättää lainan ottamatta, mikäli tarjous ei houkuttele. Lainan korko määräytyy jokaiselle asiakkaalle erikseen, ja korko voi olla joko kiinteä tai yleiseen korkotasoon sidottu. Muun muassa hakijan maksukyky vaikuttaa lainan korkoon. Luottojen todelliset vuosikorot lähtevät 9,9 prosentista.

Hae nyt lainatarjous Freedom Rahoituksen kautta! Lainan voit käyttää mihin tahansa, ja myös lainojen yhdistämistä varten voi hakea Freedomilta lainaa.

Lainapalveluita

  • Ostosraha Ostosrahasta saa suurempia, 400 ja 3000 euron välillä olevia pikaluottoja. Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 20-vuotias raha-asiasi hyvin hoitanut Suomen kansalainen. […]
  • Bigbank Bigbankin kautta on mahdollista hakea lainaa 2000 eurosta 20 000 euroon. Laina-aikaa voi saada puolesta vuodesta kymmeneen vuoteen. Bigbankin lainaa varten et tarvitse vakuuksia, mikäli […]
  • TrustBuddy TrustBuddyn vertaislainaa voivat saada 18 vuotta täyttäneet luottokelpoiset suomalaiset ja Suomessa vakituisesti asuvat. Valittavissa on 100-600 euron vippisummia. Jos maksat vipin […]
  • Luottoraha Luottorahan lainaa voit saada, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Luottorahalta voi saada nopeasti 100 - 2000 euron lainan.
  • Aasa.fi Etsiessäsi kulutusluottoa edullisesti ja nopeasti kannattaa tutustua kotimaisen Aasa Oy:n lainavalikoimiin. Aasa tarjoaa 2000 - 5000 euron suuruisia kulutusluottoja, jotka se tarjoaa […]
  • Fixura Fixura on nerokas, henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se on perustettu vuonna 2009 ensimmäisenä vastaavana palveluna Suomessa. Nuoresta iästä huolimattaan palvelu on saanut […]