Euroloan

Hae käyttöösi Euroloanin luottotili – luottorajasi voi olla jopa 5000 euroa!

Euroloan on tunnettu lainapalvelu, joka on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo viiden vuoden ajan. Uudistunut Euroloan tarjoaa asiakkailleen tilipohjaisen palvelun, jonka avulla luottoa voi nostaa käytettäväksi joustavasti juuri silloin, kun rahalle on tarvetta.

Euroloanin asiakkaaksi pääsevät 18 – 70 -vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pääset täyttämään lainahakemuksen, kun tunnistaudut Euroloanin verkkopalveluun pankkitunnustesi avulla. Tunnistautumisen voi tehdä Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, S-Pankin, Aktian, Säästöpankin ja Paikallisosuuspankin pankkitunnuksilla. Samalla saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit myöhemmin hoitaa laina-asioitasi netissä.

Kun olet tunnistautunut, voit hakea tarvitsemasi suuruista luottorajaa. Euroloan suosittelee, että asetat luottorajan kahden kuukauden lainatarvetta vastaavaksi. Voit myös määritellä itse, millaisella summalla haluat lyhentää lainaa kuukausittain.

Luottoraja voi olla jopa 5000 euroa, mutta koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa pienempiä summia silloin kun tarvitset rahaa. Lainan nostaminen on erittäin joustavaa, sillä voit tehdä luottorajasi puitteissa nostoja niin usein kuin haluat. Rahaa voi nostaa tilille milloin vain, myös yöllä. Ainoastaan ensimmäinen nosto on tehtävä aikavälillä 07:00 – 23:00.

Nostoja voi tehdä helposti internetissä my.euroloan-palvelun kautta tai tekstiviestillä. Euroloan ei peri tekstiviesteistä lisämaksuja. Tekstiviestinosto edellyttää, että olet rekisteröitynyt my.euroloan-verkkopalveluun ja käytettävissäsi on salasana, jonka valitsit rekisteröitymisen yhteydessä.

Euroloanin lainasta maksetaan kuluina viitekorkoa ja asiakaskohtaista korkomarginaalia. Lainasta saatetaan periä myös muita maksuja, kuten nostoprovisioita. Korkomarginaali voit olla 7,0 – 28,9 prosenttia, ja oman korkomarginaalisi ja muut kulut saat selville luottopäätöksen yhteydessä. Lisäpalveluista, kuten luottorajan nostosta, voidaan veloittaa lisäkustannuksia.

Tyypillisen 1500 euron luoton todellinen vuosikorko on Euroloanin mukaan 14,9 prosenttia ja luoton kokonaiskustannukset 1615,90 euroa, jos laina-aika on yksi vuosi.

Voit saada Euroloanin luottotilin käyttöösi yhtä nopeasti kuin pikavipin, sillä Euroloan tekee luottopäätöksen välittömästi. Luottotili on jatkuva, joten voit käyttää luottoa aina kun tarvitset. Lainan tarpeen syytä Euroloan ei koskaan kysele, joten voit käyttää luoton mihin tahansa tarkoitukseen. Tarvittaessa laina-asioissa neuvoo Euroloanin ilmainen asiakaspalvelu.

Lainapalveluita

  • Euro24 Euro24:n lainatarjonnassa on 2000 euron tililuotto, joka on asiakkaan vapaasti käytettävissä. 2000 euron luottorajaa voi käyttää vaikkapa 100 euron pikavipin nostamiseen, mutta voipa sillä […]
  • Lainasto Kotimainen pikavippipalvelu Lainasto on aloittanut toimintansa vuonna 2011 ja jo nyt se on kerännyt tuhansia asiakkaita. Lainasto myöntää 20-500 euron pikavipit 15-30 vuorokauden […]
  • Laina.fi Laina.fi on DFC Nordic Oyj:n omistama lainapalvelu. Pikalainojen sijaan Laina.fi tarjoaa nyt joustavaa Käyttölainaa. Lainan saanti on silti edelleen yhtä nopeaa kuin aikaisemminkin. […]
  • Credit24 MCB Finance Finland Oy:n Credit24.fi tarjoaa lainaa kaikille yli 19-vuotiaille, moitteettomasti raha-asiansa hoitaneille suomalaisille. Credit24:n Joustolimiitti on kätevä luotto, jossa […]
  • Suomilimiitti Suomilimiitiltä voivat saada lainaa täysi-ikäiset, luottokelpoiset suomalaiset. Joustavan lainaamisen takaa 2000 euron luottoraja ja omavalintainen takaisinmaksuaika.
  • Ferratum Uusi Ferratum myöntää asiakkailleen 2000 euron luottorajan. Ferratumista kiinnostuneet voivat kokeilla palvelua ilmaisen pikavipin avulla. Ilmaisella vipillä saa lainaksi 50 - 300 euroa […]