Pikalainan ottamista suunnitteleva varmasti miettii, mistä löytyy 100e vippi edullisimmalla mahdollisella tavalla. Tämä sivusto auttaa sinua huomattavasti, kun etsit halvinta satasen luottoa. Voit nimittäin tarkastella tarjolla olevia 100€ vippejä yllä olevasta listasta. Lainat on oletuksena järjestetty siten, että halvin 100 e vippi on ylimpänä listassa. Voit järjestellä listaa myös muilla tavoin. Klikkaamalla “maksuaika”-kohtaa voit järjestää satasen vipit maksuajan mukaiseen järjestykseen.

Lainaa jopa ilmaiseksi

Halvimmillaan vippejä voi saada jopa täysin ilman kustannuksia. Tämä on mahdollista siksi, että useat lainapalvelut tarjoavat täysin uusille asiakkailleen mukavia tutustumistarjouksia eli vippejä, joiden kulut ja korot ovat kokonaisuudessaan nolla euroa. Täysin maksuttoman lainan saaminen on siis mahdollista, mutta se edellyttää, ettei ole käyttänyt hyväkseen kaikkia ilmaisten vippien tarjouksia. Tavallisesti ilmaisen vipin voi saada vain yhden kerran. Ilmaisia vippejä myöntävät Vivus ja Ferratum, ja ilmaista luottoa voi saada maksimissaan muutaman sata euroa. Jos mahdollisuudet ilmaiseen 100€ vippiin on käytetty, muista muut edulliset lainavaihtoehdot. Löydät listaltamme helposti myös jonkin verran maksavat, mutta silti kuluiltaan varsin edulliset pienehköt lainat. Lainaa voi saada hyvin edullisilla kuluilla, jopa alle 10 euron kustannuksilla, mikäli ei tarvitse monen kuukauden takaisinmaksuaikaa vaan maksu onnistuu esimerkiksi yhdessä kuukaudessa. Kun mielenkiintoinen lainamahdollisuus löytyy, voit tutustua lainapalveluun paremmin ja hakea lainaa Tutustu-nappulan kautta. Pääset lainapalvelun sivuille, ja voit tutustua entistä tarkemmin palvelun tarjoamiin lainavaihtoehtoihin.

Nopeat pikavipit

Pikavippi ja tililuotto ovat kumpikin sellaisia lainamuotoja, joissa pienen lainan kuten 100 e vipin saa äkkiä käyttöön. Pikavipin voi saada heti, tililuotto taas vaatii, että hakija tekee ensin perusteellisemman lainasopimuksen. Vippejä ja tililuottoa voi usein nostaa käyttöönsä tekstiviestillä, mikäli lainapalvelu tämän mahdollistaa. Tekstiviestinosto voi olla kätevä vaikka silloin, jos tarvitsee nopeasti vippiä mutta ei ole netin ulottuvilla juuri sillä hetkellä. Tavallinen maksuaika 100€ vipille on kuukausi tai pari. Myös kahden viikon maksuajalla maksettavia vippejä on jonkin verran saatavilla. Jos kyseessä on kuukautta pidempi maksuaika, jaetaan vipin maksu samankokoisiin eriin jokaiselle maksukuukaudelle.