Nyt jos koskaan on aihetta ottaa 1000 euron pikalaina. Kun kerta olet tälle sivulle saapunut, kannattaa tarkistaa mitä meillä on tarjolla ja tsekata täällä listatut vippifirmat. Kaikki täällä listatut firmat ovat kuluttajien suosikkeja vuonna 2015, jokainen yhtiö on huolella valittu esittelyyn ja ne ovat toimineet vippimarkkinoilla useiden vuosien ajan tarjoten pikaista helpotusta äkilliseen rahantarpeeseen. Katso vipit ylta. Jos tarvitset 1000 euron lainan, on luottotiedot oltava hyvässä kunnossa ja säännöllisiä tulojakin olisi hyvä olla. 1000 euron pikavippi on kohtuullisen suuri, joten aivan kenelle tahansa sitä ei varmasti myönnetä. Halinolaina on mahdollisesti yksi tämän hetken halvimmista vippipaikosta, sillä se tarjoaa 1000 euron vipin 12 kuukauden maksuajalla uskomattomalta tuntuvalla kuukausihinnalla niin kuin vertailussamme mainitaankin. Jos taasen etsit mahdollisimman nopeaa vippiä, on syytä kääntyä Ostosrahan nopean pikavipin puoleen.

Yöaikaan ei saa lainaa

Lainojen myöntäminen on kielletty yöaikaan kello 23- 7 välisenä aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kello 23 jälkeen lainaa haetaan, sitä ei voi myöntää kuin vasta seuraavana aamuna kello 7. Tällä säännöksellä pyritään rajoittamaan pikavippien ottamista ilman harkintakykyä esimerkiksi humalatilan ollessa päällä. Jos vippiä hakee esimerkiksi 1000 euron verran yöllä, voi aamulla tilanne olla toinen ja myönteisen lainapäätöksen voi hylätä.

Harkitse tarkkaan

1000 euron on monelle erittäin iso summa ja päätös vipistä voi olla aamulla eri kuin yöllä. Jos kuitenkin aamulla yhä edelleen päätät vipin pitää, on ehdottoman tärkeää maksaa haettu laina mahdollisimman pian pois tai vähintäänkin siten, ettei eräpäivistä lipsuta. Tällöin alkaa juoksemaan erilaiset viivästykorot ja maksumuistutusmaksut jotka tulevatkin sitten jo todella kalliiksi!