Fixura on nerokas, henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se on perustettu vuonna 2009 ensimmäisenä vastaavana palveluna Suomessa. Nuoresta iästä huolimattaan palvelu on saanut jo huikean määrän asiakkaita. Palvelun kautta voit joko hakea lainaa toisilta kuluttajilta tai tienata itse selvää rahaa lainaamalla heille. Lainanhakijat jättävät palveluun lainahakemuksen johon he voivat itse määrittää lainan ehdot, kuten koron, summan ja laina-ajan. Näin lainanhakijat tietävät saavansa juuri sellaisen lainan kuin haluavat. Sijoittajille ratkaisu on puolestaan varmasti kanssa mieluisa, kun näkee jo valmiiksi mitä hakija haluaa ja mitä on siitä valmis maksamaan. Lainaaja voi hakea Fixuran avulla 2000 – 10 000 euron luottoja. Pienluottoja ei siis sen kautta saa. Fixura ei myöskään ole mikään pikaluottopalvelu, sillä lainasumman saaminen kasaan vie aina jonkin aikaa. Nopeimmillaan lainasumma voi toki tulla täyteen vielä samana päivänä, mutta kannattaa varautua siihen, että kauemminkin voi kestää. Voi käydä myös niin, että lainaa ei saa lainkaan. Fixuran lainaa ei siis kannata hakea kiireellisiin tapauksiin tai hengenhätään, mutta kiireettömämpiin tarpeisiin voi saada sen kautta reilun ja edullisen rahoituksen.

Lainahakemusta jättäessäsi päätät itse, paljonko tarjoat korkoa 6 ja 32 prosentin väliltä. Korkealla korolla voit houkutella sijoittajia lainahakemukseesi. Yleensä saat lainaa sitä halvemmalla korolla, mitä parempi luottoluokitus sinulle on myönnetty, ja korko voi myös laskea, jos lainailmoitukseesi tulee paljon tarjouksia. Voit valita myös maksuajan itse 12 ja 60 kuukauden väliltä. Lainaa hakeaksesi sinulta vaaditaan 21 vuoden ikää ja puhtaat luottotiedot. Sinun tulee myös asua Suomessa ja omata säännölliset tulot. Myös matkapuhelinliittymä joltain seuraavista palveluntarjoajista vaaditaan: Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Armas, ÅTM (EI PREPAID). Myös nettipankkitunnukset johonkin seuraavista pankeista ovat pakolliset: Sampopankki, Osuuspankki, Säästöpankki/Aktia, Nordea. Mikäli haluat sijoittaa palvelun kautta, riittää kun olet täysi-ikäinen ja sinulla on tili joko Sampo-pankissa, Osuuspankissa, Säästöpankissa/Aktiassa tai Nordeassa. Ellei sinulla ole tiliä jossakin näistä, ota yhteyttä Fixuran asiakaspalveluun.

Etsitkö edullista kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia? Jos vastasit kyllä, olet löytänyt juuri sinulle suunnatun lainapalvelun – nimittäin Yleislainan. Yleislaina on luotettava, Etelä-Suomen aluehallinnon luotonantajarekisteriin hyväksytty lainantarjoaja, jolta voit hakea 2000 – 5000 euron suuruisia kulutusluottoja edullisesti ja nopeasti. Yleislaina antaa lainoillensa takaisinmaksuaikaa 6-24 kuukautta lainan määrästä riippumatta, joten voit maksaa lainasi juuri niin nopeasti kuin itse parhaaksi koet. Täyttääksesi Yleislainan hakijoilleen asettamat vaatimukset sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt, työssäkäyvä tai eläkettä saava henkilö, ja luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, ettei luottotiedoistasi saa löytyä edes vanhoja maksuhäiriömerkintöjä. Jos olet työsuhteessa, se ei saa olla koeajalla. Tulojesi tulee tietysti ylittää menosi, jotta voisit lyhentää lainaasi pakollisten menojesi jälkeen, ja tulojesi ja menojesi arvio tulee olla realistinen. Sinulla ei tietysti myöskään saa olla liian paljon avoimia luottoja ennestään muille luotontarjoajille. Mikäli täytät em. ehdot, voit lähettää lainahakemuksesi Yleislainalle joko palvelun verkkosivujen kautta verkkohakemuksen täyttämällä, tai soittamalla Yleislainan asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin kello 9 – 17 välisenä aikana. Jos saat myönteisen luottopäätöksen, voit allekirjoittaa sopimuksen netissä pankkitunnuksillasi. Sen jälkeen rahat maksetaan tilillesi.

Pelkästään luottopäätöksen hakeminen ei siis yksin sido sinua mihinkään, joten voit hakea lainapäätöksen ns. pahan päivän varalle. Kun rahantarve myöhemmin yllättää, voit helposti vain postittaa allekirjoittamasi lainasopimuksen, jonka sait lainapäätöksen haettuasi, takaisin Yleislainalle ja rahat maksetaan tilillesi pikimmiten. Yleislainan tarjoamien lainojen korko on aina 24,9 prosenttia. Korko pysyy kiinteänä koko laina-ajan. Lisäksi lainoista veloitetaan 399 euron suuruinen järjestelypalkkio, sekä 19 euron suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu. Esimerkiksi 2000 euron suuruinen kulutusluotto vuoden takaisinmaksuajalla tulisi maksamaan kokonaisuudessaan kaikkine kuluineen 2897,72 euroa todellisen vuosikoron ollessa 109,87 prosenttia. Jos etsit kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia, hae Yleislainalta lainapäätös ilmaiseksi!

Etsiessäsi kulutusluottoa edullisesti ja nopeasti kannattaa tutustua kotimaisen Aasa Oy:n lainavalikoimiin. Aasa tarjoaa 2000 – 5000 euron suuruisia kulutusluottoja, jotka se tarjoaa kaikki ilman vakuuksia tai takaajia. Aasa antaa lainoillensa takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta 24 kuukauteen saakka, joten huolimatta siitä että lainasummat ovat melko suuria, voit lyhentää niitä melko pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Aasalta lainaa saadaksesi sinulta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää, vakituista asuinpaikkaa Suomessa, sekä luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta. Uusien asiakkaiden lainasummia ei ole rajoitettu lainkaan, eli voit heti ensimmäisellä kerralla palvelussa asioidessasi hakea mitä tahansa tarjolla olevista lainasummista. Lainoja voi hakea joko helppokäyttöisellä verkkohakemuksella, johon pääset Aasan sivuilta, tai voit hakea lainaa myös soittamalla. Lainahakemukseen sinun tulee täyttää muun muassa henkilötietosi, työ- ja koulutustietosi ja asumistietosi. Tarvitset siis lainan hakemista varten tiedot tuloistasi. Voit saada luottopäätöksen vielä samana päivänä. Lainojen nimelliskorko on aina 24,9 prosenttia. Lainoista peritään 399 euron suuruinen avausmaksu, jonka lisäksi tulee kuukausittainen 18 euron suuruinen tilinhoitomaksu. Esimerkiksi 5000 euron lainan KSL mukainen todellinen vuosikorko 24 kuukauden takaisinmaksuajalla olisi 46,82 prosenttia.

Lainojen hakeminen Aasalta on erittäin turvallista monestakin syystä. Ensinnäkin lainoille annetaan 18 vuorokauden peruuttamisoikeus, eli jos tuletkin toisiin ajatuksiin lainaa haettuasi, voit ottaa yhteyttä Aasan asiakaspalveluun peruaksesi lainasi. Sinun tulee vain ilmoittaa päivä, jolloin palautat rahat. Jos lainan maksussa ilmenee ongelmatilanteita, kuten tilapäisiä maksuvaikeuksia, ota yhteyttä Aasan asiakaspalveluun sopiaksesi lainan hoidosta. Eräpäiviä voi siirtää ja maksuaikataulua järjestellä uudelleen. Aasalta voi hankkia vain yhden lainan kerrallaan, mutta tarpeen vaatiessa lainaan voi olla mahdollista saada korotusta. Lainan korottaminen hoidetaan asiakaspalvelun kautta. Aasan asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin toimistoaikoina eli arkisin kello 9 – 17. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla, faksilla tai puhelimitse. Soitto asiakaspalveluun maksaa 0,96€/min + pvm/mpm. Klikkaa nyt itsesi alla olevata linkistä Aasan sivuille ja hae edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia!

Zmarta-palvelun kautta voit kilpailuttaa 500 – 40000 euron lainasi. Lainavalikoima on Zmartalla niin suuri, että löydät varmasti sen kautta jotain sopivaa, etsitpä sitten pienempää vippiä tai laaja-alaisempaa rahoitusta. Kaikki Zmartan kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, joten vakuuksista ei tarvitse huolehtia. Kannattaa aloittaa lainoituksen hakeminen pohtimalla, kuinka paljon tarvitsee takaisinmaksuaikaa. Tähän voi käyttää apuna laskuria. Lainalle voi pyytää maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Niinpä suuretkin lainat on mahdollista sovittaa asiakkaan tulotasoon sopivaksi. Lainalaskuri näyttää arvioidun kuukausierän, mutta kuten lainojen kilpailutuspalveluissa aina, saat lopulliset hintatiedot vasta lähetettyäsi hakemuksen. Zmartan kautta lainahakemuksen voi lähettää henkilö, joka on vähintään 20 vuotta täyttänyt, saa säännöllisiä palkkatuloja tai eläkettä ja on luottotiedoiltaan moitteeton. Täytä lainahakemukseen lainan käyttötarkoitus (esim. remontti, auton hankinta, velkojen maksu) sekä henkilö-, asumis-, työpaikka- ja taloustietosi. Kaikki tiedot kannattaa täyttää huolellisesti, jotta lainahakemuksen käsittely sujuu mahdollisimman nopeasti. Voit liittää hakemukseen myös rinnakkaishakijan, joka on yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Rinnakkaishakijan lisääminen auttaa saamaan lainaa halvemmalla korolla, ja lisäksi hakijoilla on paremmat mahdollisuudet saada toivomansa summa lainaa.

Lähetettyäsi hakemuksen voit jäädä odottamaan lainatarjouksia. Zmartan ansiosta voit tavoittaa useita rahoituslaitoksia vain yhden hakemuksen avulla. Voit siis saada yhdellä hakemuksella jopa useita tarjouksia. Valinnanvapaus säilyy sinulla, eli voit missä tahansa vaiheessa itse päättää, minkä lainatarjouksen otat vastaan vai otatko lainaa ollenkaan. Zmartan käyttämisestä ei tule asiakkaalle mitään kuluja, kuluja tulee pelkästään otetusta lainasta. Voit saada lainatarjouksia vielä saman päivän aikana, joten Zmarta toimii nopeasti. Lainahakemukseen tarvittavien liitteiden toimittaminen onnistuu yleensä internetin kautta. Kun olet löytänyt sopivan luoton ja saanut myönteisen lainapäätöksen, saat rahat tilillesi tavallisesti 3 – 5 pankkipäivän kuluessa. Zmarta ilmoittaa verkkosivuillaan avoimesti yhteistyökumppaninsa eli ne rahoituslaitokset ja pankit, joiden lainoja Zmarta kilpailuttaa avuksesi. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa Ellos yksityislaina ja Euroloan. Vaikka Zmarta on uudehko palvelu, sen taustalla on vakiintunut ja pitkään toiminut rahoituslaitos Freedom Finance. Konserni toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Lendo on lainapalvelu, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa 500 eurosta aina 20 000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle voi pyytää 1 – 12 vuotta, joten kuukausierät voi sovittaa oman taloudellisen tilanteen mukaan. Lendon kautta haetaan lainoja hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin. Suurempia lainoja saatetaan tarvita jonkin kulkuneuvon tai harrastusvälineen, kuten auton, veneen tai moottoripyörän, rahoitukseen. Tyypillisiä luottojen käyttökohteita ovat myös remontit ja matkat, ja voipa lainalla rahoittaa häätkin. Joskus otetaan isompi laina, jotta saadaan maksettua pois pienemmät vipit ja luotot. Tätä kutsutaan lainojen yhdistämiseksi. Lendo on lainavälittäjä, joka toimittaa lähettämäsi lainahakemuksen eteenpäin muille rahoituslaitoksille. Käyttämällä lainavälittäjää sinulla on mahdollisuus saada lainaa mahdollisimman alhaisella korolla, sillä lainavälittäjä pyrkii löytämään sinulle parhaat lainaehdot. Voit liittää lainahakemukseesi mukaan myös yhteishakijan, ja se onkin kannattavaa, sillä yhteishakijan avulla sinulla on hyvät mahdollisuudet saada parempi lainatarjous.

Pääset hakemaan lainaa täyttämällä melko yksinkertaisen luottohakemuksen Lendon sivuilla. Ilmoita hakemuksessa yhteys- ja henkilötietosi sekä työsuhteesi muoto ja asumistietosi. Jos mukana on yhteishakija, myös hänen tietonsa liitetään hakemukseen. Kerro hakemuksessa myös, jos sinulla on ennestään maksamattomia lainoja, kuten asuntolainaa tai pikavippejä. Ilmoita hakiessasi, onko sinulla käytettävissäsi verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia käytetään hakijoiden tunnistamiseen. Jos käytät lainaa aiempien lainojesi yhdistämiseen, ilmoita hakemuksessa, kuinka suuren osan luotosta aiot käyttää siihen tarkoitukseen. Lendon välittämän lainan hinta riippuu siitä, mistä rahoituslaitoksesta tai pankista luotto lopulta myönnetään. Voit kuitenkin arvioida luotostasi koituvia kuluja Lendon sivuilta löytyvän laskurin avulla. Saat oman henkilökohtaisen korkosi ja lainatarjouksesi, kun lähetät lainahakemuksen. Voit saada hakemuksen lähetettyäsi useita lainatarjouksia, ja voit itse päättää, minkä tarjouksen otat vastaan. Lainan hakeminen Lendon välityspalvelun kautta on asiakkaalle maksutonta. Lendon kautta voi saada lainaa tililleen jopa parissa tunnissa, mutta isojen kulutusluottojen saaminen voi viedä useita päiviäkin. Lainan saannin nopeus riippuu muun muassa siitä, mikä pankin tai rahoituslaitoksen tarjoaman lainan asiakas lopulta valitsee. Lendon yhteistyökumppanit eivät myönnä lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lainanmyöntäjät arvioivat itse, kuinka suuren lainan ne voivat hakijalle myöntää. Lainan maksimisummaan vaikuttaa hakijan kokonaistilanne.

Bigbank on suomalaisille kulutusluottoja tarjoava virolaislähtöinen pankki. Suomen ja Viron ohella se toimii myös useissa muissa Euroopan maissa. Lainojen ohella Bigbankin valikoimaan kuuluvat määräaikaistalletukset. Bigbankin kautta on mahdollista hakea lainaa 2000 eurosta 20 000 euroon. Laina-aikaa voi saada puolesta vuodesta kymmeneen vuoteen. Bigbankin lainaa varten et tarvitse vakuuksia, mikäli haet maksimissaan 10 000 euron lainaa. Silloin maksuajan maksimipituus on 72 kuukautta. Jos pystyt liittämään lainaan yhteishakijan, maksimisumma kohoaa 20 000 euroon ja laina-ajan maksimipituus 120 kuukauteen. Bigbankilla lainojen korot lähtevät 13,9 prosentista. Lainoista peritään sopimuspalkkiota ja tilinhoitomaksua. Sopimuspalkkio on 95 euroa alle 2500 euron lainoista, 145 euroa 2501 – 4000 euron lainoista ja 195 euroa yli 4000 euron lainoista. Tilinhoitomaksua peritään kahdeksan euroa kuukaudessa.

Lainaa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt. Hakeminen edellyttää Suomen kansalaisuutta tai sitä, että hakijalla on voimassaoleva oleskelulupa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja hänellä on oltava riittävät tulot. Nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Hakijan käyttämä pankki ei ole rajoite, eli minkä tahansa pankin asiakas voi hakea luottoa Bigbankilta. Täytettyäsi lainahakemuksen saat yhteydenoton Bigbankin laina-asiantuntijalta. Voit jo hakemuksen täyttämisen yhteydessä liittää mukaan palkkakuitin tai tiliotteen, jotta hakuprosessi nopeutuu. Kaikki liitteet on mahdollista toimittaa sähköisesti. Saat lainatarjouksen lähetettyäsi hakemuksen ja tarvittavat asiakirjat. Sen jälkeen tarvitsee enää allekirjoittaa lainasopimus, mikä onnistuu vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla internetissä. Allekirjoittaminen on mahdollista lähes kaikkien pankkien pankkitunnuksilla sekä mobiilivarmenteella. Bigbankin luottoa voi hakea lainojen yhdistämistä varten, jotta säästät aiempien pienlainojesi korkokuluissa. Jos sinulla on useita kalliita pienlainoja, selvitä mahdollisuutesi lainojen yhdistämiseen. Yhdistäminen yksinkertaistaa myös lainojen takaisinmaksua, sillä sinun tarvitsee maksaa kuukaudessa vain yhtä lainaa takaisin. Bigbankin erikoisominaisuus on, että voit palauttaa lainasi 60 vuorokauden sisällä, mikäli tulet katumapäälle tai et tarvitsekaan lainaa. Kun käytät Bigbankin tyytyväisyystakuuta, et maksa lainasta mitään kuluja. Mahdollisuus lainan palautukseen koskee kaikkia lainasummia ja lainasopimuksia. Jos haluat palauttaa lainasi, ota yhteys Bigbankiin sähköpostilla tai puhelimitse 60 vuorokauden sisällä lainan myöntämisestä. Huomaa, että voit käyttää tyytyväisyystakuuta vain kerran kolmessa vuodessa.

Nopsalaina on jo vuosien ajan toiminut, suurempiin lainasummiin keskittynyt ja markkinoiden edullisimpiin palveluihin lukeutuva kulutusluottojen tarjoaja. Nopsalainalta saat 2000 – 10 000 euron kulutusluotot ilman vakuuksia tai takaajia ja 10 000 – 20 000 euron luotot takaajan tai yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Pienin mahdollinen lisälaina on 500 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainoille tarjotaan aina kuudesta kuukaudesta jopa kymmeneen vuoteen asti, eli suurimmatkin kulutusluotot on mahdollista maksaa takaisin pienissä erissä. Takaisinmaksuajan pituuden voit määritellä täysin oman mielesi mukaisesti, eli se ei ole millään tavalla sidoksissa lainan määrään. Pienistä kuukausimaksuista esimerkkinä suurin mahdollinen 6000 euron laina kuuden vuoden takaisinmaksuajalla, jolloin yksittäinen kuukausierä olisi vain 131 euroa. Nopsalaina myöntää lainojaan vähintään 22 vuoden iän saavuttaneille Suomen kansalaisille, tai vaihtoehtoisesti vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla on pysyvä oleskelulupa. Nettotulojesi tulee myös olla ollut hakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 euroa. Luottotietojesi tulee myös luonnollisesti olla kunnossa. Nopsalaina tekee luottopäätöksen hakijan tulojen perusteella. Tulojen suuruus määrittää, kuinka paljon lainaa hakija voi saada. Mahdollisuudet saada iso laina ovat paremmat, jos hakijoita on kaksi. Jos Nopsalaina ei myönnä hakijan toivomaa lainasummaa

Nopsalainan korkokuluja voi selvittää lainalaskurin tai lainataulukon avulla. Korkokulujen lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee 95-195 euron suuruinen sopimuspalkkio riippuen lainan määrästä sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 8 euroa kuukaudessa. Tilinhoitomaksu on kiinteä lainasummasta riippumatta. Muita kuluja voi tulla mm. eräpäivän siirrosta. Hae Nopsalainan luottoa netin kautta täyttämällä lainahakemus. Tunnistaudu myös pankkitunnuksillasi. Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa hakijaan yhteyttä hakemuksen lähettämisen jälkeen ja kertoo lainan yksityiskohdista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat myös selville luoton tarkan hinnan, joten voit itsekin tehdä lopullisen päätöksen siitä, otatko lainan vai et. Alustavan luottopäätöksen Nopsalaina antaa vartissa. Kaiken kaikkiaan Nopsalaina on siis erinomainen ja luotettava lainapalvelu, jonka suurilla lainasummilla nujerrat isotkin rahahuolet helposti ja vaivattomasti. Maksuaikaa lainoille annetaan vähintään tarpeeksi, eivätkä vaatimukset lainojen saamiseksi ole liian tiukat.

Ostosrahalta lainaa kaipaavat voivat hakea luottoa 400 – 3000 euroa. Kyseessä on tavallinen kertaluotto, eli lainan maksu hoidetaan tasaerissä eikä erityisiä jousto-ominaisuuksia ole. Ostosrahan luotto on oiva ratkaisu, jos tarvitaan keskikokoinen kulutusluotto nopeasti. Ostosraha on mainio ja luotettava, kulut selkeästi ilmoittava lainayhtiö. Kuka voi ottaa Ostosrahan luottoa? Jos osut 20 – 75 vuoden ikähaarukkaan ja olet Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa, ovat lainamahdollisuutesi mainiot. Virallisen osoitteesi täytyy olla Suomessa ja sinulla tulee olla käytettävissäsi matkapuhelinnumero. Tarvitset myös pankkitunnukset Osuuspankista, Nordeasta, Aktiasta, Säästöpankista, Danske Bankista, Paikallisosuuspankista, Handelsbankenista, S-Pankista tai Tapiolasta. Ostosraha tarjoaa lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainasummia on rajoitettu siten, että 20-vuotiaat saavat lainaksi 400 euroa. Jos 21 vuoden ikä on tullut täyteen, voi ottaa minkä tahansa lainasumman. Maksuaika lainoille riippuu hieman valitusta lainasummasta. Lyhin maksuaika on 12 kuukautta ja pisin viisi vuotta. Maksuajan voi valita itse, mutta kaikki vaihtoehdot eivät ole avoinna kaikille lainasummille. Jos et ole varma, millaista maksuaikaa tarvitsisit, konsultoi ensin Ostosrahan lainalaskuria. Siitä näet helposti kuukausierän ja kokonaiskulut eri luottomäärillä ja maksuajoilla. Lainan hinta on kaikille sama, joten laskurin näyttämä hinta on lopullinen tieto. Lainan korko pysyy samana koko lainanmaksun ajan (24,9 prosenttia). Valitse sellainen kuukausierä, jonka pystyt ongelmattomasti maksamaan kuukausituloistasi. Liian pitkää maksuaikaa ei kannata ottaa.

Ostosrahan aukioloaika on klo 8 – 22. Ostosraha palvelee joka päivä, ja hakemuksen voi lähettää koska tahansa itselle sopii. Aukioloaikoina käsitellään uudet lainahakemukset ja maksetaan tilille hyväksytyt luotot. Uusi hakemus käsitellään yleensä viidentoista minuutin kuluessa, ja positiivisen päätöksen saanut hakija saa luoton tililleen välittömästi. Siirrosta lähetetään asiakkaalle tieto tekstiviestillä. Ostosrahan asiakaspalvelun aukioloajat ovat seuraavat: puhelinpalvelu arkisin kello 8 – 20 ja sähköpostipalvelu joka päivä klo 8 – 22. Kaikissa asioissa ei kuitenkaan tarvitse ruveta soittamaan tai lähettämään sähköpostia, sillä monet ongelmat ratkeavat OPR-Online-verkkopalvelun kautta. Siellä voi muun muassa tarkistaa kadonneen laskun maksutiedot tai tilata itselleen lyhennysvapaan kuukauden.

Onnen.fi on kulutusluottoja 2000 eurosta aina 3000 euroon saakka tarjoava lainapalvelu, jonka omistaa yksi menetyneimmistä laina-alan yrityksistä, 4finance Oy. 4finance on myöntänyt yli 2 miljoonaa luottoa tyytyväisille asiakkailleen lukuisissa eri maissa, ja se onkin näin ollen Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottojen tarjoaja. Saadaksesi myönteisen luottopäätöksen Onnen.fi:ltä sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt, oikeustoimikelpoinen henkilö, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Sinulla tulee myös olla julkinen osoite Suomessa, ja oma pankkitili suomalaisessa pankissa. Tarvitset tilillesi tietysti myös verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun täytyy suorittaa tunnistautuminen lainahakemuksen yhteydessä. Onnen.fi:llä on käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen, johon käytetään henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia. Luottopäätös annetaan heti tunnistautumisen jälkeen. Ensimmäiseen hakemukseen sinun tarvitsee myös tietää, paljonko haluat lainaa ja millä maksuajalla. Maksuaikaa Onnen.fi tarjoaa yhdestä kahteen vuotta. Tältä aikaväliltä asiakas voi ottaa laina-aikaa kuukauden tarkkuudella. Voi siis ottaa vaikkapa 2750 euron lainan 19 kuukauden maksuajalla. Laina jaetaan eriin, joita maksetaan kerran kuukaudessa. Voit lähettää lainahakemuksesi Onnen.fi:lle koska tahansa, ja hakemuksia käsitellään joka päivä kello 7-23 välisenä aikana. Saat lainan tilillesi noin 15 minuutin kuluessa hyväksytystä luottopäätöksestä palvelun aukioloaikojen puitteissa, olettaen että pankkitilisi on Osuuspankissa, Nordeassa, Sampo-pankissa, Aktiassa, Paikallisosuuspankissa, Säästöpankissa, Tapiolassa tai Handelsbankenissa. Muihin pankkeihin rahojen siirtämisessa voi vierähtää parikin pankkipäivää. Voit tarvittaessa siirtää lainasi eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun. Maksu on maksettava viimeistään laskun alkuperäiseen eräpäivään mennessä, muuten siirto ei tule voimaan. Tarvittavan eräpäivänsiirtomaksun tiedot voi itse katsoa omasta asiakasprofiilista – siirto ei siis vaadi yhteydenottoa asiakaspalveluun. Siirron maksutiedot löydät myös laskustasi. Muista, että voit tarkistaa laskun tiedot koska tahansa asiakasprofiilisi kautta. Onnen.fi:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 7 – 23, lauantaisin 10 – 18 ja sunnuntaisin 10 – 14 välisenä aikana. Voit tietysti ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös muissa asioissa, ja tavoitat asiakaspalvelun helposti myös sähköpostitse tai Onnen.fi:n verkkosivuilta löytyvän livechatin kautta. Livechatissa voit keskustella asiakaspalvelijan kanssa reaaliaikaisesti erikseen avautuvassa keskusteluikkunassa. Tutustu nyt itse Onnen.fi lainapalveluun ja hae edullinen pikavippi tai laina heti tilillesi!

Rahalaitos on kotimainen ja luotettava palvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita luotontarjoajia. Rahalaitos ei siis itse myönnä lainoja lainkaan, vaan ainoastaan neuvottelee asiakkaidensa puolesta juuri asiakkaalle itselleen parhaiten sopivan lainatarjouksen. Voit käyttää Rahalaitoksen tarjoamia palveluita täysin ilmaiseksi, sillä Rahalaitos saa palkkionsa sen kanssa yhteistyössä toimivilta luotontarjoajilta. Rahalaitos tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien, FIVA:n valvonnan alaisuudessa toimivien rahoituslaitosten kanssa, joten Rahalaitoksen ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa asioiminen on takuulla täysin luotettavaa ja turvallista. Voit hakea Rahalaitoksen erisuuruisia lainasummia 500 ja jopa 30 000 euron väliltä. Lainasummia löytyy siis mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa esimerkiksi uuden auton hankintaan tai vaikka viedäksesi perheesi ulkomaan matkalle – Rahalaitoksen kautta lainaa hakiessasi sinulta ei koskaan udella lainasi käyttötarkoituksista. Voit valita lainallesi takaisinmaksuaikaa kahdesta vuodesta aina jopa 10 vuoteen asti, joten suurimmatkin lainasummat on mahdollista maksaa takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Jos haluat hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, voit hakea korkeintaan 30000 euron suuruista kulutusluottoa. Tätä suurempiin kulutusluottoihin vaaditaan aina joko yhteisvastuullinen hakija, tai reaalivakuus lainalle. Reaalivakuutena voi toimia esimerkiksi omistusasunto tai kesämökki. Yhteisvastuullinen hakija tai vakuus vaaditaan, jotta lainasuhteen riski olisi mahdollisimman pieni myös luotontarjoajan kantilta katsottuna.

Voit lähettää lainahakemuksesi Rahalaitokselle joko Rahalaitoksen verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella, tai vaihtoehtoisesti soittamalla Rahalaitoksen asiakaspalveluun. Verkkohakemuksen voit lähettää koska tahansa, kellonajasta riippumatta, mutta asiakaspalvelu on avoinna vain arkisin kello 10-15. Kun olet lähettänyt hakemuksesi alkavat Rahalaitoksen asiantuntijat välittömästi etsimään juuri sinulle parhaiten sopivaa lainatarjousta. Kun sopiva luotontarjoaja on löytynyt, lähettää se sinulle lainatarjouksen postitse kotiisi. Vaihtoehtoisesti luotontarjoaja voi myös lähettää sähköpostiisi linkin, josta pääset siirtymään sähköiseen lainasopimuksen allekirjoittamiseen, jos luotontarjoajalla on sähköinen allekirjoitus käytössään. Kun olet lähettänyt allekirjoittamasi luottosopimuksen luotontarjoajalle vaadittujen liitteiden kanssa, maksetaan rahat tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Vaaditut liitteet vaihtelevat tietysti hieman eri luotontarjoajien välillä, mutta yleisesti ottaen lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset haluavat hakemuksen liitteiksi esimerkiksi viimeisimmän veroerittelyn, sekä eläketodistuksen, tai työssäkäyviltä henkilöiltä palkkanauhan. Hankkimalla nämä liitteet valmiiksi voit tietysti nopeuttaa lainanhakuprosessia, kun aikaa ei enää kulu tarvittavien liitteiden hankkimiseen tai etsimiseen. Rahalaitoksen kautta voit myös helposti yhdistää jo olemassa olevat pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen kannattaa ensinnäkin siksi, että yhdistämällä pienet lainasi yhdeksi suureksi lainaksi maksat pienempää korkoa. Lisäksi on paljon helpompaa ja kätevämpää maksaa yhtä suurempaa lainaa yhdellä ja samalla laskulla sen, sen sijaan että joutuisit maksamaan jopa kymmeniä pikkulainoja kymmenillä eri laskuilla. Rahalaitos tarjoaa myös säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä palveluita. Näistä palveluista voit lukea lisää palvelun verkkosivuilta, jonne pääset alla olevasta linkistä. Tutustu heti Rahoituslaitokseen!

Halino on ruotsalaistaustainen vippipalvelu, joka on samaa ketjua yhden Ruotsin menestyneimmän etämyyntiyrityksen, Halens postimyynnin, kanssa. Lainapalvelu on Suomessa hyvin tunnettu, sillä se on toiminut jo vuodesta 1999 saakka. Suomen lisäksi Halino tarjoaa lainoja monissa muissakin Euroopan maissa, eli kokemusta löytyy yllin kyllin. Halinon lainakirjo on niin laaja, että se pystyy palvelemaan suurinta osaa lainaa netistä hakevia ihmisiä. Halinolta löytyy nimittäin sadan euron välein kaikki 100-3000 euron lainasummat. Maksuaikaa lainoille annetaan lainan määrästä riippun 1-5 vuotta, yhden vuoden tarkkuudella. Pienimmät lainat maksetaan takaisin siis hyvin pienissä kuukausittaisissa erissä, eivätkä suurimpienkaan lainojen maksuerät kovin isoiksi jää. Esimerkiksi 100 euron vippi on mahdollista saada vuoden takaisinmaksuajalla, jolloin kuukausieräksi tulee kymmenen euroa. Kokonaisuutena takaisinmaksettavaa kertyy siis vain 120 euroa, eli Halino tarjoaa 100 euroa lainaa vuoden maksuajalla edullisempaan hintaan kuin monet vippipalvelut viikon maksuajalla. Syy siihen, miksi Halino on niin edullinen, on että ainoa lainoille tuleva kulu on korko. Et siis joudu maksamaan esimerkiksi kuukausittaisia tilinhoitomaksuja tai avausmaksua, toisin kuin esimerkiksi pankista lainaa haettaessa.

Voit saada Halinon kautta myös suurempaa luottoa aina 6000 euroon asti, mutta tämä edellyttää, että lainaan tulee mukaan yhteishakija. Yli 3000 euron määrän ylittävät lainasummat tarvitsevat siis yhteishakijan. Yhteishakijalla tarkoitetaan tavallisesti hakijan puolisoa, joka voi olla avo- tai aviopuoliso. Pääset hyödyntämään Halinon lainatarjontaa, kunhan olet saavuttanut vähintään 22 vuoden iän, asut vakituisesti Suomessa, ja luottotietosi ovat moitteettomassa kunnossa. Maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoista ei siis saa löytyä. Lisäksi tarvitset joko oman lanka- tai matkapuhelinliittymän. Hakiessasi lainaa saat luottopäätöksen näytöllesi näkyviin välittömästi. Mikäli päätös on myönteinen, lähetetään kotiisi lainasopimus joka sinun tulee lähettää allekirjoitettuna takaisin. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi muutamien päivien kuluessa. Etsitpä siis suurta tai pientä lainaa, lyhyellä tai pitkällä takaisinmaksuajalla, saat sen erittäin luotettavasti ja luultavasti vieläpä edullisimpaan mahdolliseen hintaan Halinolta. Tutustu nyt palveluun alapuolella olevasta linkistä!

Freedom Rahoitus poikkeaa muista markkinoiden pikavippi- ja kulutusluottoyrityksistä sillä, että se toimii sateenvarjona useammalle eri kulutusluottoyritykselle, tarjoten näiden lainapalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Freedom Rahoituksen tarjoamissa lainasummissa onkin markkinoiden suurin kirjo: summia on haettavana 500-30 000 euron välillä. Pienempiä lainasummia ei kuitenkaan ole saatavilla, joten ihan pienimpään rahantarpeeseen ei Freedom Laina sovi. Freedom rahoituksen hakemisen edellytykset ovat isoille kulutusluotoille tavanomaiset. Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää sekä säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä taustallaan. Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa. Lainahakemuksen voi joko täyttää Freedom Rahoituksen kotisivuilla, tai sitten soittaa puhelinpalveluun, minkä jälkeen asiakaspalvelijat etsivät tarpeisiin parhaiten sopivat lainapalvelut. Asiakaspalvelu on auki maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-15. Kotisivuilla on myös kätevä lainalaskuri, jolla suuntaa-antavan arvion kuukausieristä saa lennosta.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, sillä aluksi hakemukseen tarvitsee täyttää vain muutamia yksinkertaisia tietoja. Päätä, paljonko haluat lainaa ja millaista maksuaikaa toivot. Täytä sen jälkeen henkilötietosi sekä kuukausitulosi ja työsuhteesi muoto. Jos haet lainan yhteishakijan kanssa, myös yhteishakijan tulee täyttää omat vastaavat tietonsa tässä vaiheessa. Freedom Rahoitus suosittelee hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa, sillä se parantaa lainatarjousta monella tapaa: voit saada lainaa halvemmalla korolla, ja mahdollisuutesi saada toivomasi lainasumma ja lainaa ylipäätään paranevat sen myötä. Usein yhteishakija on päähakijan puoliso, mutta Freedom Rahoituksella yhteishakijan ei ole välttämätöntä asua samassa taloudessa kuin päähakijan. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat Freedom Rahoitukselta tarjouksen tai jopa useita. Tarjoukset tulevat Freedomin yhteistyökumppaneina toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Tarjouksessa ilmoitetaan luoton korko ja kulut, ja tässä vaiheessa voit vielä jättää lainan ottamatta, mikäli tarjous ei houkuttele. Lainan korko määräytyy jokaiselle asiakkaalle erikseen, ja korko voi olla joko kiinteä tai yleiseen korkotasoon sidottu. Muun muassa hakijan maksukyky vaikuttaa lainan korkoon. Luottojen todelliset vuosikorot lähtevät 9,9 prosentista. Hae nyt lainatarjous Freedom Rahoituksen kautta! Lainan voit käyttää mihin tahansa, ja myös lainojen yhdistämistä varten voi hakea Freedomilta lainaa.