Laina.fi

Laina.fi on DFC Nordic Oyj:n omistama lainapalvelu. Pikalainojen sijaan Laina.fi tarjoaa nyt joustavaa Käyttölainaa. Lainan saanti on silti edelleen yhtä nopeaa kuin aikaisemminkin. Käyttöösi saat kuukausittaisen luottorajan, jonka suuruus on 2100 euroa. Voit valita myös kertalainan tai korttiluoton.

Vivus

Vivus.fi tarjoaa pikalainoja haluamasi määrän 10 euron tarkkuudella aina 2010 euroon asti. Ensimmäinen 400€ laina myönnetään ilman kuluja, joten tähän tarjoukseen kannattaa tarttua. Maksuaikaa 3 – 30 päivää.

Ferratum

Uusi Ferratum myöntää asiakkailleen 2000 euron luottorajan. Ferratumista kiinnostuneet voivat kokeilla palvelua ilmaisen pikavipin avulla. Ilmaisella vipillä saa lainaksi 50 – 300 euroa maksimissaan kuukaudeksi.

Everyday

Everyday.fi tarjoaa joustavaa luottoa. Everydayltä voi hakea 2000 euron luottoa, jonka voi nostaa pienemmissä, vähintään 20 euron suuruisissa erissä haluamanaan ajankohtana. Jokaisesta nostosta peritään 15% palkkio. Ei kiinteitä kustannuksia.

Euroloan

Euroloan Consumer Finance Oyj, eli lyhyemmin Euroloan on erittäin luotettavana ja edullisena tunnettu nopea lainapalvelu. Saat käyttöösi jatkuvan luottotilin, jonka luottoraja voi olla 5000 euroa.

Risicum

Risicum on suomalainen pienlainayhdistykseen kuuluva, mutta myös kansainvälisillä markkinoilla toimiva pienluottoyritys. Risicumilla on oikeus Avainlipputunnuksen käyttämiseen, mikä on osoitus palvelun ja tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.

Euro24

Euro24:n lainatarjonnassa on 2000 euron tililuotto, joka on asiakkaan vapaasti käytettävissä. 2000 euron luottorajaa voi käyttää vaikkapa 100 euron pikavipin nostamiseen, mutta voipa sillä nostaa koko 2000 euron luotonkin. 2000 euron lainalla onnistuu suurempienkin ostosten teko.

Credit24

MCB Finance Finland Oy:n Credit24.fi tarjoaa lainaa kaikille yli 19-vuotiaille, moitteettomasti raha-asiansa hoitaneille suomalaisille. Credit24:n Joustolimiitti on kätevä luotto, jossa luottorajasi on 250 – 3000 euroa. Joustavaa maksuaikaa saat jopa 24 kuukautta.

Luottoraha

Luottorahan lainaa voit saada, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Luottorahalta voi saada nopeasti 100 – 2000 euron lainan.

Lainasto

Kotimainen pikavippipalvelu Lainasto on aloittanut toimintansa vuonna 2011 ja jo nyt se on kerännyt tuhansia asiakkaita. Lainasto myöntää 20-500 euron pikavipit 15-30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Suomilimiitti

Suomilimiitiltä voivat saada lainaa täysi-ikäiset, luottokelpoiset suomalaiset. Joustavan lainaamisen takaa 2000 euron luottoraja ja omavalintainen takaisinmaksuaika.